Ilyen volt a hitelpiac a tavalyi évben

Újabb eseménydús évet zárt a hitelpiac 2019-ben. Sokkal tudatosabbak lettek a hitelesek, taroltak a személyi kölcsönök, és egy soha nem látott, szuperkedvezményes konstrukció is megjelent a porondon.

Tovább

Átalakítás

Lakás, családi ház, ikerház vagy sorház olyan átalakítására igényelhető hitel, melyhez nem szükséges építési engedély.

Tovább

Építés

Minden olyan ingatlan építésére felvehető hitel, melyet magánemberként építesz saját telkedre és ehhez rendelkezel jogerős építési engedéllyel és tervdokumentációval

Tovább

Új lakás vásárlása

Minden olyan új ingatlan vásárlására felvehető hitel, melyet közvetlenül az építtetőtől vásárolsz és melynek nem volt előző tulajdonosa.

Tovább

Használt lakás vásárlása

Minden olyan ingatlan vásárlására felvehető hitel, melyet nem az építtetőtől, hanem az előző tulajdonostól vásárolsz meg ( használt lakás ).

Tovább

Jön, jön, jön a babaváró hitel!

Teljesen új családtámogatást tudtok igényelni 2019. júliusától, mely a babaváró hitel lesz. Ha családalapítás előtt állsz, esetleg már úton van már a gyermek, vagy még csak tervezitek a család bővítését, akkor is érdemes megismernetek a részleteket. Érdemes a money.hu oldalon böngésznetek, hiszen minden információt megosztunk a hitelről.

Tovább

Júliustól roham várható a lakáshitelek piacán

Meredek emelkedőn van a lakossági hitelpiac: négy hónap alatt az új személyi kölcsönök és lakáshitelek összege 459 milliárd forintot tett ki, ez 25 százalékos éves növekedést és napi átlagban 3 milliárdos hitelfelvételt jelent.

Tovább