Személyi kölcsön

Mire érdemes felvenni személyi kölcsönt?

Személyi kölcsön hitelkiváltásra

HITELKIVÁLTÁS

Személyi kölcsönből egy vagy több már meglévő hiteledet tudod kiváltani, így csökkentve a havi törlesztőrészletedet.

Személyi kölcsön autóra

AUTÓVÁSÁRLÁS

Új vagy használt autót is tudsz vásárolni, ami azért jobb, mint a lízing, mert az átírási/forgalomba állítási költségeket is tudod belőle fedezni.

SZÁMOS MÁS CÉLRA

Iskola, tanfolyam, nyelvvizsga, jogsi, temetés, gyermekszületés, illeték, esküvő, karácsony, utazás, elektronikai cikkek

Személyi kölcsön fűtéskorszerűsítésre

FŰTÉSKORSZERŰSÍTÉS

Napjainkban egyre korszerűbbek a fűtésrendszerek, de sajnos ezzel együtt az áruk is magasabb. Erre is igényelheted személyi kölcsönödet.

Személyi kölcsön utazásra, nyaralásra

UTAZÁS, NYARALÁS

Nagyobb utazást, nyaralást tervezel? Kinézted már álmaid úti célját? Álmaid utazását is finanszírozhatod személyi kölcsönből.

HÁZTARTÁSI GÉPEK CSERÉJE

Ha úgy érzed, hogy elavultak és/vagy nem biztonságosak a meglévő háztartási gépeid, sokat fogyasztanak és hangosak, akkor érdemes őket lecserélni.

Mindent értek!

 • sokrétű felhasználási lehetőség
 • gyors elbírálás
 • nincs szükség fedezetre
 • rendszeres jövedelemhez kötött
Személyi kölcsön

SZEMÉLYI KÖLCSÖN TUDNIVALÓK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK SZEMÉLYI KÖLCSÖNRŐL
Mi az a money.hu és hogyan tud segíteni a személyi kölcsön felvételben?

A money.hu egy olyan oldal, mely azért jött létre, hogy segítsünk az embereknek átlátni a pénzügyi- és banki termékeket.

Több éves tapasztalatunk, kiváló hitel kalkulátoraink és szakképzett kollégáink mind azért vannak, hogy segítsünk megtalálni az embereknek a lehető legjobb hitel konstrukciót a sok-sok bank közül, legyen szó bármilyen hitel célról.

Hogyan történik ez?

 1. Először is a használd a személyi kölcsön kalkulátorunkat, melyben meg kell adnod, hogy milyen összeget és mennyi időre szeretnéd felvenni.

2/a. Ezek után kilistázzuk neked a számodra elérhető ajánlatokat, majd, ha valamelyik megnyerte a tetszésedet, akkor tudod jelezni felénk ezt az ÉRDEKEL gombra kattintva.

2/b. Olyan eset is van, hogy az ÉRDEKEL gomb megnyomásakor a kiválasztott bank jelentkezési lapja jelenik meg. Ebben az esetben az adott bank kollégái fognak téged felkeresni.

 1. Ha nálunk jelentkeztél, kollégáink 24 órán belül visszahívnak és sorban állás nélkül választ kapsz minden kérdésedre!
 2. Ezzel a lehetőséggel rengeteg időt és utánajárást spórolhatsz meg magadnak, mi mindent elintézünk helyetted!

Azonban tudjuk, hogy kiválasztani a legjobb megoldást nem könnyű, hiszen rengeteg ismeretlen fogalom, kifejezés létezik a pénzügyekben, amit sokan nem ismernek és megrettennek tőlük, ráadásul a sok bank még több ajánlata között könnyű elveszni, ami miatt sokszor a könnyebb megoldást választjuk, és bemegyünk a bankunkhoz és rájuk bízzuk magunkat. 

Cégünk azonban szeretne az embereknek abban is segíteni, hogy az ügyfél egyéni élethelyzetére személyre szabott konstrukciót tudja kiválasztani az összes bank ajánlata közül, amivel ügyfeleink a lehető legjobban járnak. 

De hogyan csináljuk mindezt? Ha megadod elérhetőségedet, akkor szakképzett kollégáink megkeresik a számodra legmegfelelőbb bankot, segítenek eligazodni a dokumentumok sokaságában és végig vezetnek a hitelezés egész folyamatán. Így nem kell többször is bemenni a bankfiókba, ha esetleg kimaradt valami, tehát rengeteg időt spórolsz, csak már akkor, ha a teljes dokumentáció össze van gyűjtve, illetve benyújtásra került a hiteligénylés.

Cégünk továbbá jó kapcsolatot ápol a bankokkal, és ha kollégáink segítségével kapod meg a hitelt, akkor általában háromféle kedvezmény van, melyeket megkaphatsz, ez az adott banktól függ.

Ezek lehetnek:

 • utalási díj visszatérítés, 
 • előtörlesztés/végtörlesztés díjelengedés, 
 • és kamatkedvezmény.

Természetesen nem. Minden szolgáltatásunk teljesen díjmentes számodra.

Ez hogyan lehetséges? Úgy, hogy a pénzügyi intézmények fizetnek a mi cégünknek azért, hogy hozzájuk irányítsuk az érdeklődőket. Ennek díja be van építve a pénzügyi termékek árazásába, tehát ha egyedül intézel mindent, akkor is ugyanennyi költséget, díjat stb. kell megfizetned, mintha mi segítenénk neked.

Hogyan lehetséges ez? A pénzügyi intézmények fizetnek azért, hogy érdeklődőket továbbítsunk feléjük, illetve jelzáloghiteleknél együttműködő partnerünk, a money.hu közvetítő Kft. felé.

Ennek díja minden esetben bele van építve a pénzügyi termékek kondícióiba, tehát ha magadtól besétálsz a bankba, és mindent magadnak intézel, akkor is pontosan ugyanannyi kamatot, kezdeti költségeket kell megfizetned hitelek esetében, mintha rajtunk keresztül érdeklődsz először.

Manapság a bankok versenyeznek az ügyfelekért, ezért az ajánlataik között lényeges eltérések lehetnek. Így egy számodra megfelelő hitellel tíz- vagy akár százezreket spórolhatsz.

Ebben az összehasonlításban segítenek neked a hitelkalkulátoraink, melyek a bankok által közzétett információkat tartalmazzák. 

Kalkulátorainkat szakképzett kollégák felügyelik, frissítik minden nap, hogy a lehető legpontosabb adatokat tudjuk megjeleníteni számodra.

Az összehasonlításnál/keresésnél fontos szempontok lehetnek az alábbiak:

 •  kezdeti költségek legyenek alacsonyak?
 •  a legkevesebbet fizesd vissza a futamidő végén?
 • esetleg a kedvezmények ?

A különböző szempontok miatt nem minden esetben kapod ugyanazt az ajánlatot, ezért érdemes már az elején eldönteni, hogy számodra mi a legfontosabb.

Kalkulátoraink mellett kollégáink is segítségedre lesznek! Hívj minket bátran!

Úgy gondoljuk, hogy az egyetlen mód erre, ha egy olyan szakmai, munkanaponként frissülő adatokat tartalmazó hitelkalkulátort, betét-összehasonlítót vagy bankszámla-összehasonlítót használsz, amely a bankok által is közzétett számokkal és információkkal dolgozik. Kalkulátorainkat összehangolt, profi szakmai csapatunk felügyeli és gondozza nap mint nap.

Az összehasonlító oldalunk ugyanakkor többféle rendezési módra képes attól függően, hogy neked mi a fontos. 

Azt minden keresésnél gondold végig, hogy mennyire fontos neked, hogy a hiteled minél olcsóbb legyen, vagy hogy mennyire legyen biztos az, hogy a havi törlesztőd ne változzon sűrűn, vagy esetleg , hogy a kezdeti költségeid ne legyenek magasak, vagy, hogy a végén a legkevesebbet fizess vissza. Sajnos a különböző szempontok szerint nem minden esetben ugyanazt az ajánlatot kapod.

Ha javasolhatjuk, akkor próbálj minden esetben olyan hitelek közül válogatni, amik kevésbé kockázatosak, azaz ahol a törlesztőrészlet változása nem történik 5 évnél gyakrabban (a törlesztőrészlet változását a kamatperiódus beállításával tudod meghatározni). Természetesen ha további kérdések merülnének fel benned, hogy hogyan tudsz jó választást csinálni úgy, hogy éjjelente nem azon aggódsz, hogy a törlesztőd az egekbe szökhet, akkor keress minket, segítünk.

 

A bankok nagyon szigorúan ellenőrzik a KHR (BAR) listát, mert nem szeretnek olyan ügyfélnek hitelt adni, aki egyszer már nem tudta fizetni azt.

Csak abban az esetben van esélye, hogy kapj hitelt, ha bizonyítani tudod, hogy tévedés miatt vagy fent a listán.

Milyen esetekben lehet mégis esélye, hogy kapok hitelt? Csak akkor lehet rá esély, ha be tudod bizonyítani, hogy ha szerepelsz a KHR negatív listán, azonban ez adminisztrációs hiba. Abban az esetben is van esélyed, ha ez az esemény régen volt, azóta saját erőből teljesen rendezted tartozásod, és meggyőző igazolható keresettel és stabil munkakörülményekkel rendelkezel. Azonban valószínűleg ebben az esetben is egyedi bírálatban alá fogsz kerülni.

A hitelfelvétel indokolt lehet halaszthatatlan és fontos kiadás fedezésére (például egészségügyi kiadások), átmeneti pénzhiány kezelésére - így a hitelt, amennyiben megoldódnak a problémáid, akár hamarabb vissza is fizetheted.

Alapszabály, hogy hitelből nem érdemes olyan dolgokra vagy szolgáltatásokra költeni, melyek nem termelnek akár közvetlenül, akár közvetetten pénzt.

Nem érdemes felvenni „luxus” kiadásokra, mert így csak eladósodhatsz. Egyrészt olyat vásárolsz, amit nem engedhetnél meg magadnak; másrészt mindezt hitelből fizeted ki, annak kamataival együtt, ami így még jobban megdrágítja azt, amit alapáron sem szabadott volna megvásárolnod. Például nyaralásra, kirándulásra, szerencsejátékra, stb.

Ha valamilyen oknál fogva nem tud a bank személyi kölcsönt nyújtani neked az alábbiak lehetnek segítségedre.

Először is azt gondold át, hogy tényleg mindenképpen szükséged van-e a hitelre? Máshogy nem tudod megoldani a jelenlegi helyzetet? Azzal például, hogy vársz egy ideig és spórolsz? 

A legfontosabb, hogy semmiképp se sodord magad még nagyobb adósságba, mint amiben vagy, mert egyre nehezebb kikecmeregni az adósságspirálból! Törekedj a pénzügyi biztonságra!

Ha ez nem járható út, még mindig van több más lehetőség:

Nézd át pénzügyeidet, nézd meg, hogy van-e olyan kiadásod, melyet le tudsz csökkenteni, illetve megszüntetni. Például ha van hitelkártyád, azt érdemes bezáratni, így annak hitelkeretével nem számol már a bank.

Vagy ha egyedül igényelted a személyi kölcsönt, akkor megoldás lehet, ha bevonsz egy adóstársat is, aki rendszeres, visszaigazolható jövedelemmel rendelkezik. Így kettőtök jövedelmével kalkulál a bank, nagyobb az esély, hogy megkapjátok a kölcsönt. 

Fizetésképtelenség esetén először is a bank kollégái felhívnak téged és figyelmeztetnek arra, hogy nem fizetted be a törlesztőrészletet, majd rákérdeznek ennek okára, illetve, hogy mikor fogod tudni befizetni a hátralékot.

Ha többszöri felszólítás esetén sem tudsz fizetni, akkor a bank a munkáltatódon keresztül jogosult a munkabéredből levonni a megfelelő mértékű törlesztőrészletet, mindaddig, amíg vissza nem fizetted a hátralékot. 

Ha a munkáltatód valamilyen oknál fogva megtagadja, hogy a béredből vonják a hátralékot, vagy valamilyen oknál fogva nem tudnak a bérből levonni,  akkor jogi úton hajthatják be a fennmaradó hitelösszeget.

KAPCSÓDÓ HÍREINK

● A koronavírus-járvány lényegében mindenhol átírta a korábbi forgatókönyveket: a lakások és a lakáshitelek piacán is az óvatosság lett a főszereplő.

Óvatosság lett úrrá a lakás- és a hitelpiacon

A koronavírus-járvány lényegében mindenhol átírta a korábbi forgatókönyveket: a lakások és a lakáshitelek piacán is az óvatosság lett a főszereplő. Csökkent az eladási kedv: szeptember első négy hetében 18 százalékkal kevesebben hirdették meg a lakásukat eladásra, mint a múlt év azonos időszakában. A lakáshitelezési piac is visszafogottabb lett, a piaci

Tovább