Kombinált hitelek

A jelzáloghitelekhez kapcsolhatsz lakás-takarékpénztári (LTP) megtakarítást, életbiztosítást vagy befektetést.

Tovább

Félkész ingatlan megvásárlása és befejezése

A bankok félkész ingatlan megvásárlására és befejezésére nyújtott hitelei minden építés alatt álló családi ház, ikerház vagy sorház megvásárlásához és építési munkálatainak folytatásához igényelhetők.

Tovább

Üdülő, nyaraló vásárlása

A bankok üdülő vásárlására nyújtott hitelei olyan üdülő vagy nyaraló vásárlására vehetők fel, amelyek jogerős használatbavételi engedéllyel rendelkeznek és a földhivatali nyilvántartásban belterületi üdülőként vagy nyaralóként vannak bejegyezve.

Tovább

Telek vásárlása

Olyan építési telek megvásárlására felvehető hitel, amely belterületen fekszik és a földhivatali nyilvántartásban lakóövezeti telekként van bejegyezve.

Tovább

Átalakítás

Lakás, családi ház, ikerház vagy sorház olyan átalakítására igényelhető hitel, melyhez nem szükséges építési engedély.

Tovább

Felújítás, korszerűsítés

Lakás, családi ház, ikerház vagy sorház felújítására vagy korszerűsítésére igényelhetők, de csak Magyarország területén található ingatlanok felújítására fordíthatók.

Tovább

Bővítés

Lakás, családi ház, ikerház vagy sorház legalább egy lakószobával való bővítésére igényelhető hitel.

Tovább

Építés

Minden olyan ingatlan építésére felvehető hitel, melyet magánemberként építesz saját telkedre és ehhez rendelkezel jogerős építési engedéllyel és tervdokumentációval

Tovább

Új lakás vásárlása

Minden olyan új ingatlan vásárlására felvehető hitel, melyet közvetlenül az építtetőtől vásárolsz és melynek nem volt előző tulajdonosa.

Tovább

Használt lakás vásárlása

Minden olyan ingatlan vásárlására felvehető hitel, melyet nem az építtetőtől, hanem az előző tulajdonostól vásárolsz meg ( használt lakás ).

Tovább