Már országos közvetítői hálózattal is segítünk milliókat spórolni a hiteleden!

money.hu
money.hu
Olvasási idő: 2 perc

Nincs könnyű helyzetben az, aki most hitelt szeretne felvenni. Magas hitelkamatok, folyamatosan növekvő megélhetési költségek, bizonytalan gazdasági környezet és kiszámíthatatlan jövőbeni kilátások Ezzel mind kalkulálnod kell, amikor belevágsz az ingatlanvásárlásba banki kölcsön segítségével.

Ráadásul a hazai lakáshitel piac nem tartozik a legegyszerűbbek közé, akár a különböző hitel-, vagy a sokrétű támogatási lehetőségeket nézzük. Tisztában vagyunk azzal, mennyire komplexnek tűnik mindez. 

Hitelközvetítő tölt ki egy banki adatlapot.

Személyes támogatást kaphatsz bárhol az országban

Ezért szeretnénk mostantól még hatékonyabban segíteni neked, hogy a számodra legjobb banki ajánlat kiválasztása mellett egy teljeskörű szolgáltatást is kapj, ami végigkísér a sokszor bonyolult hitelfelvételi folyamaton.

money.hu anyavállalata, az ingatlan.com csoport, idén ősszel együttműködési megállapodást kötött a Hitelnet Kft.-vel, a partnerség révén pedig a hitelközvetítői piac egyik legnagyobb szereplője jön létre.

Az együttműködés révén egy 500 szakemberből álló országos hálózat születik meg, akik az ország bármely pontján - akár személyesen is - segítenek neked a hitelfelvételben.

20 éves hitelszakértői tapasztalat kísér végig a folyamaton

A hitelfelvétel során - akár a Hitelintéző szolgáltatást töltötted ki, akár a kalkulátorainkban hasonlítottad össze a hiteleket - egy olyan profi szakember segít díjmentesen, aki tudja a választ azokra a kérdésekre, hogy melyik bank milyen jövedelmet fogad el, milyen összegig hitelez egy ingatlant vagy például miként számol a jövedelmed terhelhetőségével.

Rengeteg időt és pénzt  spórolhatsz

A teljes banki kínálat áttekintésével az igényeidhez és lehetőségeidhez kiválasztott hitel és a számodra elérhető támogatások ismeretében a lehető legoptimálisabb finanszírozással vásárolhatod meg a kiszemelt ingatlant. Mégpedig úgy, hogy az ezzel járó adminisztráció miatt sem kell aggódnod.

Hitelfelvétel előtt állsz? Továbbra is itt vagyunk, segítünk!

chatsimple