Személyi kölcsön gyorsan, egyszerűen!

money.hu
Olvasási idő: 3 perc

A személyi kölcsönök az utóbbi években egyre népszerűbb banki termékekké váltak. Ami nem is csoda, hiszen a kamatok folyamatosan csökkentek, és az igénylés is gyorsabbá vált. Nézzük a részleteket!

Hitel hétfő című videósorozatunk legújabb részéből megtudhatjátok, hogy hogyan változtak a személyi kölcsönök feltételei, kamatai, törlesztőrészletei 2020-ban. Emellett tippeket kaptok arra is, hogy melyek azok a fontos részletek, amelyek mellett nem szabad elmenni, mielőtt hitelt vesztek fel. 

Így igényelhettek személyi kölcsönt!

Manapság egyszerűen és gyorsan lehet személyi kölcsönt igényelni. Ha teljeskörűen benyújtottátok az igényléshez szükséges papírokat, akár 3-5 munkanap alatt meg is kaphatjátok a pénzt a banktól.  A személyi kölcsönhöz nem kell ingatlanfedezet, főként a jövedelmeteket vizsgálják.

Ez nem azt jelenti, hogy bárki kaphat személyi kölcsönt, aki jövedelemmel rendelkezik. Érdemes hitelszakértő segítséget kérni, tüzetesen átbeszélni a feltételeket, és kiválasztani azt a kölcsönt, amely a legmegfelelőbb lesz számotokra. 

A választásban segítségetekre lehet a money.hu személyi kölcsön kalkulátora is, ahol akár meg is igényelhetitek a kiválasztott kölcsönt, még otthonról, a kanapéról is.

Ha szeretnétek szakértői segítséget a hitelfelvételhez, keressetek minket az [email protected] címen vagy  a +36 1 799 1932-es telefonszámon!

Változó feltételek

A szakértő segítsége azért is fontos lehet, mert a bankok időről időre változtatnak a személyi kölcsönök feltételein kisebb-nagyobb mértékben. 

Az elmúlt időszak legfontosabb változásai közé tartozik az, hogy nagyobb lett az igényelhető kölcsönösszeg, akár 10 millió forint is lehet. A kamatok végig fixek, biztonságosak, a futamidő alatt nem változnak. Így előre tervezhetővé válik, hogy végig a futamidő alatt havonta mennyi lesz a törlesztőrészletetek.

A kamatok is csökkentek, akár már 10% alatti kamatokkal is is igényelhető személyi kölcsön. Minél nagyobb a hitelösszeg, és az igénylő jöveleme, annál olcsóbban adják a bankok a hitelt. Ennek oka, hogy a bankok szívesen adnak a jól fizető ügyfeleknek magasabb hitelt.

Azt azért nem javaslom, hogy azért vegyetek fel több hitelt, mert a kamat kevesebb. Akkora hitelt vállaljatok be, amekkorára valóban szükségetek van, és amelynek a törlesztőjét biztonsággal tudjátok fizetni. Érdemes a kamatokon és a törlesztőkön túl az egyéb költségeket is megnézni.

Trencsán Erika, a money.hu pénzügyi szakértője

Az alábbi videónkban a személyi kölcsönök feltételeinek, kamatainak változásáról lesz szó. Emellett arra is választ kaphattok, hogy a kamatokon és törlesztőrészleteken túl milyen egyéb díjakra és költségekre kell odafigyelnetek, mielőtt  kiválasztjátok a számotokra legmegfelelőbb személyi kölcsönt.

Ha szeretnél még hasonló videókat látni, kövesd te is Facebook-oldalunkat! Hitel hétfő című videósorozatunkban hétről hétre segítünk eligazodni a különböző banki termékek tengerében!

Ha tájékozódni szeretnél pénzügyi lehetőségeidről, vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen vagy hívd a +36 1 799 1932-es telefonszámot!

chatsimple