Személyi hitelekkel is bővül majd a Revolut

Kreivich Orsolya
Kreivich Orsolya
Olvasási idő: 1 perc

Előbb utóbb a Revolut Bank Magyarországon is meg fog jelenni a személyi hitelekkel, hitelkártyákkal, azonban csak a helyi szabályozókkal egyetértésben tehetik ezt majd meg. A 33 milliárd dolláros neobank párbeszédet folytat az MNB-vel is erről, és Andrius Biceika, a Revolut Bank vezérigazgató-helyettese azt is elárulta, globális szuperappá szeretnének válni, ez pedig további új szolgáltatásokat fog jelenteni a Revolut appjában.

Van, aki már a fizetését is Revolutra utalja

A Revolutnak több mint 20 millió ügyfele van, és Revolut Bank vezérhelyettese elmondta továbbá, hogy időbe telik, amíg a Revolutra váltanak elsődleges bankszámlaként az ügyfelek. Néhány hónapja azonban több piacra bankként léptek be, és rendkívül gyorsan váltanak az ügyfelek, ezt abból látják, hogy sokan a fizetésüket is elkezdik hozzájuk utaltatni.

A magyarországi új szolgáltatásokról szóló terveikkel kapcsolatban a szakember úgy nyilatkozott, kulcselem ebben a szabályozás: "amikor belépünk egy piacra, akkor a helyi szabályozókkal kell erről tárgyalnunk, a magyar szabályozó nyitott, de lassan, óvatosan haladunk."

Lesz magyar ügyfélszolgálat

A nyelvi korlátokról, a magyar ügyfélszolgálattal kapcsolatban Biceika kiemelte, hogy az ügyfeleik átlagéletkora Magyarországon 32-33 év (ők jól bezélnek angolul), sok mindent a helyi igényekre szabnak, előbb utóbb magyar ügyfélszolgálattal is fognak rendelkezni.

A Revolut szeretne globális szuperappá válni, ezt azt jelenti, hogy akár ETF-ekkel, akár robottanácsadással vagy privátbanki szolgáltatással, de előbb utóbb meg fognak jelenni. Példaként említette a szuperappá válás egyik lépését, hogy a Revoluttal ma már több országban az appon keresztül tudnak szállást foglalni a revolutos ügyfelek, és 10 százalékos cashbacket biztosítanak

chatsimple