Milyen változást hoz a sztárhiteleknél a járvány?

A járványhelyzet átírja az eddigi forgatókönyveket, a múlt évben 24 százalékos növekedést elérő személyi kölcsönöknél már el is indult a változást. Március közepétől maximum 5,9 százalékos thm mellett adhatnak kölcsönt a bankok, ez kevesebb mint fele az eddiginek.

Tovább

Minden információ a fizetési moratóriumról

fizetesi-moratorium

Fizetési moratóriumot biztosít a kormány minden hitelesnek a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak enyhítése érdekében. Ez elsősorban azoknak jelent segítséget, akik a mostani krízisben leginkább érintett ágazatokban, például a turizmusban, vendéglátásban dolgoznak. Bemutatjuk a legújabb intézkedéseket és adunk pár tanácsot is.  Komoly adósvédelmi intézkedést vezet be a kormány a koronavírus-járvány negatív hatásainak

Tovább

Személyi kölcsön gyorsan, egyszerűen!

A személyi kölcsönök az utóbbi években egyre népszerűbb banki termékekké váltak. Ami nem is csoda, hiszen a kamatok folyamatosan csökkentek, és az igénylés is gyorsabbá vált. Nézzük a részleteket!

Tovább

Ilyen volt a hitelpiac a tavalyi évben

Újabb eseménydús évet zárt a hitelpiac 2019-ben. Sokkal tudatosabbak lettek a hitelesek, taroltak a személyi kölcsönök, és egy soha nem látott, szuperkedvezményes konstrukció is megjelent a porondon.

Tovább