Hitelem van a Providenttől, de egy újabbra lenne szükségem

A kérdés és a válasz 3 hónapnál régebbi, ezért kérjük, az olvasása során ezt vedd figyelembe!
Ilona

Tisztelt szakértő!

Hitelt szeretnék igényelni! Nagyobb összeget! 500.000.-900.000. Ft közötti összeget!De Nekem már van hitelem a Provident-től, valamint OTP Bank-os vagyok, és van folyószámla hitelem!

Szeretnék fölvenni 900.000. Ft-ot!Ebből szeretném kirendezni a Provident hitelemet, meg a Folyószámlahitelemet is! Valamint a lakásunkat szeretném szépítgetni egy kicsit!Egy-két dolgot venni bele!

20 éves vagyok! Jelenlegi jövedelmem: Fogyatékossági Támogatás: 22.800. Ft, Családi Pótlék: 12.200. Ft, GYES: 25.000. Ft, Árvaellátás: 34.000. Ft! Szeretném tudni, hogy vehetek-e föl hitelt?

Várom a mihamarabbi válaszukat!
Köszönettel: Ilona.

Teljes kérdés
Ernszt Anikó
Ernszt Anikó - Pénzügyi tanácsadó

Kedves Ilona!

Az Ön által felsorolt bevételi források (fogyatékossági támogatás, családi pótlék, gyes, árvaellátás) hitelfelvételnél önálló jövedelemként nem fogadhatók el. Kiegészítő jövedelemként lehetne figyelembe venni akkor, ha mellette lenne elsődleges, vagyis munkaviszonyból, vállalkozói jogviszonyból, vagy nyugdíjból származó kereset.

Ha esetleg lenne olyan személy a háztartásban, aki rendelkezik a fent említett jövedelemtípusok valamelyikével, akkor is ingatlanfedezet bevonásával lenne érdemes hitelt igényelni. Van olyan pénzügyi partnerünk, ahol már 1 millió forinttól igényelhető jelzáloghitel. Fedezet nélküli hitellel ugyanis nem lenne érdemes kiváltani meglévő kölcsönét, mert nem érne el kedvezőbb törlesztő részletet. Továbbá a jelzáloghitelek hosszabb futamidejének köszönhetően szintén alacsonyabb hiteltörlesztéssel lehet kalkulálni, ha ingatlanfedezettel biztosított hitelt vesz fel.

Amennyiben a fenti feltételek teljesíthetők, kérjük, töltse ki online kapcsolatfelvételi adatlapunkat.

Ernszt Anikó
Kérdésed van? Kérdezz a szakértőnktől!

A money.hu pénzügyi szakértője, aki egy 1 héten belül válaszol neked!

chatsimple