Személyi kölcsön bankváltás nélkül? Igen!

money.hu
money.hu
Olvasási idő: 2 perc

Promóció

Számos élethelyzet adódik, amikor szükség van egy kisebb vagy nagyobb összegre ahhoz, hogy aktuális célunkat meg tudjuk valósítani. Személyi kölcsönt ma már gyorsan, kényelmesen igényelhetünk, akár még új számlanyitás sem kell hozzá.

Válaszd ki a számodra legkedvezőbb ajánlatot!

Ha személyi kölcsön igénybevétele mellett döntesz, ne csak a számlavezető bankod ajánlatát ismerd meg, hiszen számos bank termékei vannak a piacon, célszerű ezeket áttekinteni ahhoz, hogy megtaláld a számodra legkedvezőbbet. Érdemes ehhez egy hitelösszehasonlító kalkulátort igénybe venni, ahol kiválaszthatod a számodra legjobb személyi kölcsön ajánlatot.

Lehetséges, hogy egy másik banktól vegyél fel személyi kölcsönt? Természetesen.

Nem baj, ha nem a számlavezető bankodnál találod meg a legkedvezőbb ajánlatot, mert számos bank, például a Raiffeisen Bank is kínál új ügyfeleknek olyan személyi kölcsönt, amelynek igénylése esetén nem kell bankszámlát nyitnuk a banknál.

Raiffeisen Bank épülete
Fotó: money.hu

Ez nemcsak annak kedvező lehetőség, aki nem gondolkodik bankváltáson vagy nem szeretne egy másik bankszámlát nyitni, hanem bárkinek. Hiszen minden új ügyfél akciós kamattal igényelheti. A kölcsön kamata 15,45 százalék. Új ügyfélnek számít, aki 2022.04.08-án nem rendelkezett Raiffeisen lakossági bankszámlával és nincs Raiffeisen lakossági hitele. A kölcsön törlesztőrészlete végig fix.

A személyi kölcsön biztosítéka a jövedelmed

A Raiffeisen Személyi Kölcsön akciós kamata még tovább csökkenhet, ha a havi nettó jövedelmed meghaladja 250 ezer forintot. Ekkor a standard kamathoz képest 8 százalékpont kamatkedvezményt ad a bank, így a kölcsön kamata 10,45 százalék lesz. Ezt a kedvezményt is a fenti kritérium szerinti új ügyfeleknek biztosítja a bank, ha az igényelt kölcsön összege eléri az egymillió forintot.

Mivel a személyi kölcsönnek egyedül az adós jövedelme a fedezete, így a jövedelmedet munkáltatói igazolással kell igazolnod, illetve a további jogszabályi és banki feltételeknek is meg kell felelned a kölcsön felvételéhez. 

Új ügyfél akció a Raiffeisen Banknál

További kamatkedvezmény érhető el legalább havi nettó 250 ezer forintos jövedelem esetén 1 milliós kölcsönösszeg felett. Az Új Ügyfél250 akcióval már éppen csak 10 százalék feletti a Raiffeisen Személyi Kölcsön kamata. Ezek az akciók 2022. június 17-ig érvényesek.

Termék/akcióKamatTHM (3 millió Ft, 5 éves futamidő esetén)
Raiffeisen Személyi Kölcsönstandard kamat: 18,45%20,7%
Új Ügyfél akció15,45%17,1%
Új Ügyfél250 akció10,45%11,4%
Az adatok forrása: Raiffeisen Bank
chatsimple