CSOK után igénybe tudom venni a falusi CSOK-ot korszerűsítésre?

A kérdés és a válasz 3 hónapnál régebbi, ezért kérjük, az olvasása során ezt vedd figyelembe!
Orsós Zsuzsanna

Üdv.

Érdeklődni szeretnék. 2 gyermekre igénybe vettem a csokot. 2 éve történt. Azt szeretném megtudni, hogy felújításra kérhetem-e két gyermekre a felújítást? K&H Banknál vagyunk. Nem tudom ott van-e erre lehetőség? 5.500.000 Ft-ért vásároltam az ingatlant, ebből kaptam 2 gyermekre 1.430.000. Ft-ot, a többi államilag támogatott hitel, plusz önerő.

Páromnak 8 éves határozatlan idejű munkahelye van, az ingatlanba tartózkodunk, be vagyunk jelentve, természetesen a feltételek nálunk megvoltak. Hogy tudnám elintézni, hogy megkapjam a két meglévő gyermekemre felújítás vagy korszerűsítés céljából azt az összeget, ami igénybe vehető.

Előre is köszönöm szépen a válaszát.
Üdv: Zsuzsanna

Teljes kérdés
Ernszt Anikó
Ernszt Anikó - Pénzügyi tanácsadó

Kedves Zsuzsanna,

a 2 meglévő gyermek után korszerűsítésre akkor tudják igényelni a falusi CSOK-ot, ha az ingatlanuk preferált kistelepülésen található. További információk: Preferált kistelepülések listája, falusi CSOK feltételek.

Amennyiben az adott települések valamelyikén lenne a célingatlan, akkor kérjük küldje el online ajánlatkérését és Szakértőink ismertetni fogják a lehetőségeket.

Ernszt Anikó
Kérdésed van? Kérdezz a szakértőnktől!

A money.hu pénzügyi szakértője, aki egy 1 héten belül válaszol neked!

chatsimple